blog-fa

درجه بندی چای ارتدوکس

چای ارتدوکس را برمبنای زمان چیدن برگها، روش تولید، نوع رول کردن برگها و منطقه کشت درجه بندی می‌کنند. سیستم درجه بندی این چای بسیار پیچیده است و معمولاً با کلمات اختصاری نامیده می‌شوند.

اگر کلمه ارتدوکس را روی بسته بندی چای نمیبینید به دنبال این کلمات اختصاری باشید تا از ارتدوکس بودن چای مطمئن شوید.

لیست زیر درجه بندی چای ارتدوکس  را به ترتیب مشخص کرده است.

  • FOP(Flowery Orange Pekoe) این چای از دو سر برگ مرغوب تهیه می شود .
  • (TFBOP(Golden Flowery Orange Pekoe این چای از برگهایی تهیه می‌شود که نوک آنها رنگ طلائی دارند.
  • ( Finest Tippy Golden Flowery Orange Pekoe) FBOP این چای نیز از برگهائی تهیه می شود که نوک آنها رنگ طلائی بیشتری دارند.
  • BOP Tippy Golden Flowery Orange Pekoe این چای همانند FOP است با این تفاوت که نوکها بزرگتر جدا می شوند.
  • OP(Orange Pekoe) این چای از برگهائی که بسیار محکم رول شده اند تهیه می شود. برگها حالت سیمی داشته و از برگهائی که دیرتر چیده می شوند استفاده می شود.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *