blog-fa

انواع مختلف چای سیاه در جهان

کارخانجات چای سیاه مزگی برند آلپاچی تولید کننده ایرانی داخلی

انواع چای بسیار زیاد است. حتی اگر برگ ها از یک گیاه چای(کاملیا سیننسیس) آمده باشند، همه چای های سیاه یکسان نیستند. طعم های مختلف، تلخی کم و بیش مشخص، روش تولید، برداشت، کشور مبدا… رو با هم بررسی کنید که کدام نوع چای سیاه مناسب شماست.

کشورهای تولید کننده چای سیاه
چین کشوری است که وقتی در مورد چای صحبت می‌کنیم بیشتر به ذهن متبادر می شود. با این حال، وقتی صحبت از چای سیاه می شود، کشورهای دیگری نیز وجود دارند.

چای سیاه ایرانی

چای سیاه ایرانی خالص و اصل (بدون مواد افزودنی) از جمله سالم‌ترین نوشیدنی‌های روی کره زمین است! چای سیاه خواص و فواید بسیار زیادی برای سلامتی انسان دارد زیرا دارای آنتی‌اکسیدان‌ها و مواد مغذی زیادی است که اثرات قدرتمندی در بدن دارند. اینها شامل بهبود عملکرد مغز، کاهش چربی، کاهش خطر ابتلا به سرطان و بسیاری از مزایای چشمگیر دیگر است. چای سیاه دم کرده بدون افزودن شیرینی، یک نوشیدنی با کالری بسیار بسیار پایین است.

چای سیاه چینی
چینی ها پیشروترین تولیدکنندگان چای سبز، سفید و سیاه در جهان هستند.
چای سیاه که به دلیل رنگ آب هنگام دم کردن به آن چای قرمز می گویند، برای واردات در نظر گرفته شده است.
استان های مختلف چین امکان داشتن انواع مختلف چای سیاه را فراهم می کند. معروف ترین آنها عبارتند از: Keemun، Lapsang Souchong و Yunnan.
اولانگ نیز بسیار شناخته شده است، اما در واقع یک چای سیاه نیست. در واقع، اکسیداسیون برگ ها کامل نیست، که باعث می شود اولانگ یک چای بین چای سبز و چای سیاه باشد.

ژاپن، کشور دیگر چای
تولید چای نیز در ژاپن بسیار مهم است. اما بیش از هر چیز مربوط به چای سبز، از جمله چای معروف ماچا یا sencha است. این یکی فواید زیادی برای سلامتی خواهد داشت.
تولید چای سیاه در ژاپن بسیار جدید است.
همانطور که در چین، ژاپنی ها به دلیل رنگی که به آب می دهد آن را چای قرمز می نامند (با رویبوس اشتباه نشود).
محبوب ترین چای های سیاه ژاپنی، چای های دودی مانند لاپسانگ ژاپن هستند.

چای سیاه هندی
هند بعد از چین بزرگترین تولید کننده چای است. چای سیاه آن بسیار معروف است.
در باغ ها، اغلب در ارتفاعات، کشت می‌شود. به دلیل درجه حرارت، برگ‌های گیاه چای بلندتر می‌شوند که به چای سیاه طعم متفاوتی برای همان تنوع می‌دهد.

تولید چای سیاه
فرآیند تولید چای سیاه نقش اساسی در کیفیت آن دارد.
فرآیند اکسیداسیون کلاسیک (تخمیر یک سوء استفاده از زبان برای چای سیاه است) اجازه می‌دهد تا دمنوش های عالی به دست آورید.
روش‌های دیگری نیز وجود دارد که CTC نامیده می‌شوند، ارزان‌تر و سریع‌تر. چای های سیاهی که تحت این عمل قرار گرفته اند مطمئناً ارزان تر هستند، اما اغلب از نظر طعم چندان جالب نیستند.

اکسیداسیون سنتی چای سیاه
اگر چینی ها در مورد تخمیر چای سیاه صحبت می‌کنند، معنای آن همان چیزی نیست که ما داریم.
چای سیاه ما که در غرب مصرف می‌شود، چای سبزی است که برگ های آن اکسیده شده است. بنابراین تخمیر فقط مربوط به چای های بسیار خاص است. به عنوان مثال، Pu-Erh یک چای تخمیر شده است.
باید بدانید که برگ های چای از چیدن تا ثابت شدن اکسید می‌شوند. با این وجود، چندین مرحله برای به دست آوردن چای کم و بیش اکسید شده لازم است:

پژمرده شدن
رولینگ
تثبیت
روش CTC، برای اکسیداسیون سریعتر چای سیاه
از انگلیسی Crushing-Tearing-Curling، این فرآیند تولید چای سیاه را خودکار می‌کند. چایی که به این ترتیب به دست می آید، با زحمت کمتری نسبت به روش ارتدوکس، عمدتاً برای توزیع در یک کیسه در نظر گرفته شده است. .
حتی اگر گاهی اوقات کیفیت آن مناسب باشد، طعم چای ضعیف تر است، اما خرید این نوع چای ها اغلب بسیار ارزان تر است (چون تهیه آن ها ارزان تر و معمولی تر است).

چای ارتودکس به چایی اطلاق می‌شود که با دست و یا با ماشینهای مخصوص رول می‌شوند. نوع رول کردن این ماشینها دقیقاً به رول کردن با دست شباهت دارد.

بهترین چایهای خاص با استفاده از چای ارتودکس تهیه می‌شوند. در این روش تمام برگ برای تهیه چای استفاده می‌شود.

تمامی چای های آلپاچیhttps://alpaci.ir/shop/ به روش ارتدوکس در ایران تولید می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *